Hát igen. A nagy filmhármas: Jeff Bridges, John Goodman és Steve Buscemi. Mr. Joel Coen vígjátéka nem csak a műfajt tetőzte be, de egy egész generációt nevelt fel. Még a nagy régi kedvencemet, a Hudsucker Proxyt is überelte. Ráadásul ez a vígjáték nagyon jól le tudta vetni magáról a megszokott amerikai komédiasablont, és ízig-vérig egyedi moviet hozott el nekünk. Plusz egy szállóigévé vált mondatot: Shut the fuckup, Donny! Jeff Bridges színészi palettájának egy fényes pontja lett ez az alakítás. Isten film.

 

Top jelenet: minden oltogatós jelenet

 

 

Hostellel nem szívesen tettünk rangsort az első három film között, így ez inkább csak formaság lett. Kevin Smith, Woody Allen és Joel Coen mindhárman szerves részei a vígjátékoknak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr14929782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása