Red Mist - Freakdog(?)

2009.02.09. 18:57

Hát úgy néz ki mégse merül ki az elkövetkező pár hónap horrokínálata az Unbornban, és a jégcsákányos Valentine-ben. Itt lesz nekünk a Red Mist. Vagy Freakdog? Mindegy. A lényeg, hogy Hollywood "legfelkapottabb" horror rendezője tartja kézben a dolgokat, mégpedig Paddy Breathnach. Olyan világszínvonalú film fűződik pl a nevéhez, mint a Varázsgomba (4.8-as IMDb átlag befigyel). Persze a színészi repertoár is elsőrangú. Ott lesz Arielle Kebbel is. Ki is ő? Jah megvan, az a csaj a Pite 4-ből, meg az Átok 2-ből. Így már minden világos. Oldalán Sarah Carterrel garantált a szórakozás. Végülis én se szeretném mondjuk Kurt Russelt látni egy horrorban sem. És még nem mondtam a történetet. Nagy vonalakban: egy kórházi hulla szelleme megszállja az embereket, és elkezdik egymást gyilkolászni. De eredeti.

 

Szóval akármennyire be akar csábítani a moziba a film, azt hiszem ezt most passzolnám. De itt nem csak a nevek beszélnek, hanem a százszor eljátszott forgatókönyv. A TRAILERje alapján meg mintha láttam volna már ehhez hasonló nagy kaliberű kórházas boncolgatós horrort. Most hirtelen nem ugrik be a címe. Nah majd leírom, ha eszembe jut.

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr19932982

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: arp.edu.Do 2017.09.22. 08:39:03

Class b motorhome duramax 24 ft - teeduxz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombimacsek 2009.07.25. 16:28:21

Boncasztal a neve amire te gondolsz:) (pathology)
süti beállítások módosítása