Golden Globe Awards 2009

2009.01.12. 16:37

Eljött a nagy nap, kiosztották a kategóriák győzteseinek a díjakat. Hollywood leglegjei felsorakoztak a vörös szőnyegen és a gála előtt már jóval berugva főleg Mickey Rourke teljesen leizzadva várta, hogy milesz az elkövetkezendő 3 órában. Nagyjából mindenki szépen volt felöltözve, de igazából Megan Fox tetkójára élveztem ki magam. Brad Pitt is megjelent teljesen ámortalan narkós fejjel, mint anno a Harcosok Klubjában, párjával Angelina Jolie-val aki még mindig kezdhetne magával valamit a pornóiparban. Olga kurylenko otthon maradt Ukrajnába a gáz vállság miatt, de itt volt helyette Penélopé Cruz aki szerintem az egyik legszebb volt az este.

Na de akkor kezdjünk is bele. Félig-meddig megvalósultak a tippeim, de így egyre közeledve a gálához jobban utána néztem a dolgoknak és azt kell, hogy mondjam nagyjából egyetértek a nyertesekkel. Az este legnagyobb győztese a Slumdog Millionare amiben egy indián kisfiú megnyeri a Legyen ön is milliomost, de persze ki hinné el és ezáltal jönnek a bonyadalmak. Összesen 4 díjat vitt haza az 5 jelölésből amit meg kell említsek nem rossz. De ne feledkezzünk meg Kate Winslet-ről se aki 5 Golden Globe és 5 Oscar jelölés után most duplázni tudott. A The Reader és a Revolutionary Road-ért is megkapta végre a jól megérdemelt díjat. Az est legörömtelibb pillanata számomra A Vicky Cristina Barcelona sikere volt amivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Mickey Rourke annyira örült a díjának, hogy lazán leoltotta egy szép son of a bitchel a Wrestler rendezőjét, Darren Aronofsky-t, aki egy méltányos jussal bemutatott neki amikor még a kis srácok bőven oda kapcsolhatnak odahaza a Lost közbe. Collin Farrel is nyert aminek örülök is, de a szívem mégis James Franconak adta volna oda. Na de az este legmeghatóbb pillanata mi más lehetett volna, mint Heath Ledger megnyert díja amiért Christopher Nolan sietett föl a színpadra és vette át a szobrot. A közönség állva tapsolta meg az egészet.A gála végén már a legtöbben a bárpultok tetején részegen brékeltek, Jack Nicholson Rocky Showja se maradhatott el, így összegezve a végén azt mondhatom megérte fönnmaradni egészen reggelig.A legfontosabbakról beszámoltam, de természetesen nézzétek meg az érdekességeknél a teljes listát.

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr88873095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása