Elérkeztünk a listánk végére. Utolsó elmebetegnél is elmebetegebb pszichopata karakter a Motel (Hostel) című filmben található pár képkockára. A készítők is, gondolok itt főleg a rendező Eli Roth-ra, nem akarta kipréselni belőlünk azokat a maradék tiszta gondolatokkal feltűzdelt elménkent, ami még eltudta viselni a karakter stílusát, gondolkodását, gesztusait, és nem mellesleg cselekedeteit. Ezért csak pár momentumra tette be, ezt a betegesen valóságos és őrült, de nagyon jól kivitelező játékelemet. Figyeljétek majd meg,  milyen betegesen ugrándozik az arcjáték, mennyire elviselhetetlenül lobban a szemében a kiélezettség és mennyire hiányzik az egészből a normális és tiszta gondolkodásmód. Ami megkoronázza ezt az egészet, az utolsó jelenete az abnormálisságának, amire egyszerűen nincs szó... A filmben neve neve derül ki, de ellehet őt nevezni bárminek, amihez köze van az abnormalitásnak.
Mielőtt beskatulyáznátok amiatt, hogy számomra egy favorit filmben szereplő karakter lett a numero one, felejetsétek el, Sequence is azon az oldalon áll, hogy nem sűrűn találni ilyen beteg felfogással rendelkező személyíséget.

 

Top jelenet: Japán csajos extra brutál torture-kínzás

 

Film: Motel (Hostel)

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr14916505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása