Yes Man

2008.12.15. 17:57

Rendező: Peyton Reed
Forgatókönyvíró: Nicholas Stoller, Jarrad Paul
Producer: Jim Carrey, David Heyman, Richard D. Zanuck

Főszerepben:
Jim Carrey
Zooey Deschanel
Bradley Cooper

 

Jim Carrey visszatér a hancúrlécre, ahhoz a stílushoz, amit kár volt otthagynia. Volt egy időszak, amikor nagyon istenítettem, aztán kicsit lankadt a lelkesedésem a filmjei után, mostanra pedig az érdeklődés legkisebb szikrája is kihunyt. Volna. Jó látni, hogy nem öregedett ki a szerepéből, hiszen már bőven a 40-es éveiben jár, egész pontosan január 17-én fogja betölteni a 47-et. Érdekes volt látni őt egy komolyabb thrilllerben (A 23-as szám), bár szerintem csak azért csinálta, hogy jobban nézzen ki az életrajza. Ezt mondjuk az Egy Makulátlan Elme után nem kellett volna annyira eröltetni, de ő dolga.

Új filmjének témája nagyon eredeti, csak sajnos ez nem hordozza magában hogy jó is. Ugyanis egy elég szociopata embert alakít, aki állandoan letagad mindent, de elhatározásból (vagy miből) mindenre IGENt kell mondjon. Szenzációs. Emellé jön ez a frankó poszter, ami alapján Jim Carrey inkább egy narkós hippinek látszik. A trailerje viszont kicsit átfogóbb. Állítólag Jim tényleg megtanult nagyjából koreaiul a forgatás alatt. Büszke lehet.

Hazai mozibemutató: 2009. január 15.          TRAILER 1       TRAILER 2

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr6824594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása