Razzie Awards 2009

2009.01.12. 19:42

A nagy volumenü gálák után jöjjön a sztárok és filmcsillagok által már kevésbé kedvelt díjkiosztó: az Arany Málna. Már korábban is kipostoltam az Arany Mála esélyesek listáját, és mostanra már a "végleges" jelöltek listáját is megkaptuk.

 

Bennem mély szánakozást vált ki, vegyítve némi értetlenséggel, hogy Paris Hilton miért erölteti, ami láthatóan nem megy neki. Nincs olyan filmje, amit ne jelöltek volna eddig Razzie-re szinte az összes kategóriában. Ide tartozik Uwe Boll is, de ő már külön kategória. Elszomorít, amikor már a DVD borítón reklámozzák, hogy filmük hánytucat Razzie-t nyert (Tök Alsó 2.).  Halle Berry alakításának visszhangját még ma is lehet hallani. Aki esetleg nem ismerné a sztorit, az itt megtekintheti az átadót. Szóval színes a paletta. A díjakat február 22-én (igen, az Oscar-díjátadó napján) osztják ki. A botrány idén is garantált, természetesen az eredményt közölni fogjuk. A jelöltek listáját itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr25873478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csicska 1 2009.01.16. 21:22:03

Ez komoly?!
Oscar napján adják át????
Őszintén szólva nekem az egész díj annyira nem fekszik. Mi alapján lehet egy filmet a legrosszabb kategóriába jelölni. Persze ugyan ez van az Oscarral is, de az Oscar mégis csak nevesebb díj!!!!

memphiS 2009.01.16. 21:39:38

@Dudi 1325: de lássuk be kell egy ilyen is, hogy legyen min szakadni. meg mert mindent több szemszögből kell nézni.

Csicska 1 2009.01.19. 20:51:08

én belenéztem a videóba de szánalmas
süti beállítások módosítása