Itthon még be sem mutatták a legújabb fűrész vérengzést, de már a tengerentúlon a következő rész bejelentéséről sikong a filmsajtó. Lássuk csak.

Jigsaw ezúttal is, nem meglepő módon a következő év októberi halloween-jét fogja behálózni (itthon kb 2010 február). Hogy miért? Mert a készítők ahogy már megszoktuk 5.-ik éve bontanak pezsgőt jigsaw mészárlásnak sikerére, melynek egyetlen hatalmas negatívuma van: Az pedig a részenkénti mélyrepülés. Nos lássuk csak mit mond Imdb: Fűrész 7.7/10, Fűrész II 6.8/10, Fűrész III 6.4/10, Fűrész IV 6.1/10, és legutolsó sorban az idei népszerűsége Jigsaw-nak Fűrész V 5.9/10 . Persze mi még, mint nézősereg természetesen bizakodunk. (én pl még az V.-et se láttam, de ez egyenesen arányos azzal,hogy én természetesen moziban fogom megtekinteni) Persze nem feltétlenül kell ide egy géniusz, egyszerűen csak ültessék a rendezői székre James Wan-t aki az első részt is dirigálta, ami a legjobb lett az egész Franchise-ből. De ennek sok esélye nincs sajnos, rájöhettek 2 mondattal később. Szóval az már biztos, hogy lesz 6, de a történetről és a szereplőkről még semmit nem tudunk. Viszont a rendezői székbe megint David Hackl ül majd és a forgatókönyet Marcus Dunstan/Patrick Melton páros írja. A fűrész 5 egyébként Észak-Amerikában bemutatása óta azaz október 24-től: 53 millió dollárt kapott össze, míg világszerte 79 milliót.

Addig is egy kis ízelítő a fűrész 5-ből :)

www.moviesonline.ca/TheFeed/index.php

Ez az első postom, szóval még ha vannak hibák légyszíves nézzétek el :P

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr90800312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elterido 2008.12.02. 21:29:01

fűrész 6 beszarás
am üdv hostel

hostel 2008.12.03. 22:47:00

Köszi szépen igyekszem majdnem mindig frissíteni az oldalt új postokkal :)
süti beállítások módosítása