Én Véres Valentinem

2009.01.29. 15:25

Rendező: Patrick Lussier
Forgatókönyvíró: Todd Farmer, Zane Smith, John Beaird, Stephen Miller
Producer: Jack L. Murray
 

Főszerepben:
Jensen Ackles
Jaime King
Kerr Smith
Edi Gathegi

 

Fordulóponthoz érkeztek az elsőszériás horrorfilmek. A minden téren nagy sikereket aratott 3D-s filmek mostmár ezt a műfajt ostromolják. A film készítői persze marha büszkék erre, és már a trailerben is igyekeztek hangsúlyozni, hogy mégha lerágott csont is az alaptörténet, a látvány akkoris első osztályú lesz. Mondjuk ez a poszter azért már túlzás: Engem a gázmaszkos pszchihopata gyilkolászás arra enged következtetni, hogy Hollywoodban kezdenek kifogyni az ötletekből. A végén már tényleg csak a Fűrész marad.

 

A főszereplő, Jensen Ackles eddig tehtségét csak TV filmekben, filmsorozatokban tudta megmutatni. Gondolok itt a Smallville-re, vagy az Odaátra. Patrick Lussier már járatosabb a horrofilmekben. A Sikoly-trilógiának is ő volt a vágója.

Ami viszont jogosan vetődik fel mindenkiben: ha már My Bloody Valentine, akkor miért nem Valentin-napon van a bemutatója? Ráadásul hogy lehetett a Valentin-napot egy mészárlással összekötni? Ilyen alapon Véres Hanuka is lehetne. Legalább a gyilkos feje rokonszeves.

 

Haza bemutató dátuma: 2009. február 26.

TRAILER

u.i.: tényleg nem haltunk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr95910382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

][ummer 2009.01.29. 21:34:58

Remélem élőben sokkal félelmetesebb lesz mert ahogy elnézem a trailert meg a postereket max ásítok egyet.

memphiS 2009.01.29. 22:18:03

ne mondd már! az első posteren a gyerek pop-cornnal a kezében mindjárt epilepsziás rohamot kap a gyönyörűségtől.

rahtt 2009.01.30. 15:47:10

Lehet meg kéne néznem egy ilyen 3D-filmet már...
süti beállítások módosítása