Owen Wilson telibetrafált! Mármint nem a filmmel, hanem, hogy ezután már csak leépítette magát Volt kedvese Kate Hudson miatt és nem vállalt el minél jobb vígjátékokat. Vince Vaughn eltérő személyiséggel, de tökéletesen zseniális párja Owennek ebben a házasságokon szüzekeket megtörő, és emellet remek stílusos dumákkal begöngyölözött mennyaszonyokat lábáról lelévő filmben. Ez így egy kicsit morbidul hangzik, de Vincéék tudják mit kell és hogyan csinálni.
De nem utolsó sorban egy olyan szuperlatívumokban ajnározott csajt fecskendezhet be a filmben kedves színész párosunk egyike, hogy még vele együtt csórgatjuk a nyálunkat a film mellet, arra megérinthetetlen szépségre. Ez így kicsit közönséges és egyben művészi köntösben elhangzott mondat a remek példája annak, hogy mennyire oda vagyok a filmért.

Ajánlott Házasságtörő gondolatokkal küszködő embereknek, és aki kiakarja köpni a tüdejét a röhögéstől.

 

Top jelenet: Film végefelé Owen Wilson ámokfutása

 

Év: 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr3929706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása