The Spirit

2009.01.06. 16:12

rendező: Frank Miller
forgatókönyvíró: Frank Miller, Will Eisner
operatőr: Bill Pope
producer: Deborah Del Prete, Gigi Pritzker, Michael E. Uslan

Főszerepben:
Gabriel Macht
Scarlett Johansson
Samuel L. Jackson
Eva Mendes
Jaime King

Azért vártam ilyen sokáig ezzel a posttal, mert kíváncsi voltam hogyan indít Amerikában a film. És most, hogy túl vagyunk a premieren, csak annyit tudok félholtan kérdezni: miért? Miért bukott ekkorát, miért húzzák le mindenhol, miért 5.3-as átlag by IMDb? Gyakorlatilag vetélytársa se volt - gondoltam én -, hiszen olyan B kategóriás filmekkel jött ki, mint a Négy karácsony, meg Esti mesék...
És mégis itt van az eredmény, én meg csak vergődök. Mindvégig a Watchmen előtti bemelegítőfilmként tekintettem rá. Már csak azért is csalódtam, mivel ennek függvénye volt a Sin City 2, így arra is többet kell várni. Utolsó reményem, hogy Európában nagyobb siker lesz. Akkor még megmenthető.

Akarva, akaratlanul, de az események már-már a Hollót idézik, de én látok benne fantáziát is. Dióhéjban annyi, hogy a főhőst meggyilkolják, de visszatér a halálból, hogy leszámoljon Central City bűnözőivel, akik szintén válogatott arcok.

 

A történtektől függetlenül én még mindig ugyanúgy várom a premiert, de félek, hogy csak egy felejthető filmpótlékot kapok.
Bemutató: 2009. január 29.

 

TRAILER 1
TRAILER 2
TRAILER 3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr1861614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csicska 1 2009.01.08. 19:06:29

Bár az ilyen fajta történetekért nem vagyok oda, de a plakátok és a trailer megfogott. Látszik ki rendezte, tiszta Sin City az egész.
Remélem jó lesz!!!
süti beállítások módosítása