Aki még nem ismerné Machete-tét, egy másfél éve a Grindhouse produkció Terrorbolygó része előtt tűnt föl, mint "kamuelőzetes". Ez azért volt zsír, mert az egész film a 70-80-as évek B filmjei előtt tett tisztelet Tarantino és Rodriguez rendezésében, és muszáj volt egy ilyen poént belerakni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak ez a poén úgy sült el, hogy már a Grindhouse Bemutatásakor gondolkodtak rajta Rodriguez-ék, bezony nem találnak ki még egy ekkora szociopata renenszánsz gyilkost, aki ráadásul a jó isten egyik hűséges fiával köt szövetséget,hogy a rossz fiúkat kifingassa. Danny Trejo a B filmek legendás legnagyobbja alakítja majd Machetet a rendező pedig természetesen Robert Rodriquez lesz. Én imádom az extra beteg slasher filmeket, és ha innen nézzük a dolgot, akkor nem valószínű,hogy csalódhatnék benne.

Addig is tekintsétek meg, hogy érdemes lenne egy egész filmet csinálni belőle. Szerintem igen :p

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://freezer.blog.hu/api/trackback/id/tr47911881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

memphiS 2009.01.30. 14:37:11

ááá, ez haláli lesz, ha megcsinálják.
süti beállítások módosítása